Aanpak
Aanpak

Aanpak

Persoonlijk contact

We kunnen het heel ingewikkeld maken, maar dat gaan we niet doen ;-). Mijn aanpak is down-to-earth en resultaatgericht. Het liefst maak ik persoonlijk kennis met mijn opdrachtgevers. Een gesprek maakt vaak meer duidelijk dan een telefoontje of een mailtje. Om mijn werk goed te kunnen doen vind ik het belangrijk om sfeer te proeven. Om een goed beeld te krijgen van de dienstverlening of producten. Een klik tussen opdrachtgever en mijzelf mag ook niet ontbreken. Voor jou een geruststelling om werkzaamheden uit handen te geven. Voor mij een goede manier om mij zowel in de opdrachtgever als in de doelgroep te kunnen verplaatsen. Tijdens een afspraak luister ik vooral en stel ik gerichte vragen. Jij vertelt, zodat ik het kan vertalen. Zo komen we samen tot de beste communicatieresultaten.

Online opdracht

Voor het reviewen van teksten en websites of het schrijven van teksten die geen specifieke kennis van een bedrijf vereisen, kun je me altijd telefonisch of via e-mail benaderen. Lekker praktisch en snel.

Terugkoppeling

Na contact volgt een terugkoppeling per mail. Ik vat het gesprek puntsgewijs samen en vertaal concrete acties. Een globale investering van tijd en de daarbij behorende kosten maken de terugkoppeling compleet.

Locatie

Opdrachten kan ik zowel thuis als op kantoor bij de opdrachtgever uitvoeren. Dat bepalen we in overleg en afhankelijk van de aard van de opdracht.

Laten we de schouders eronder zetten!